Skip to content Skip to footer

Fundația Masimo nu oferă contribuții editoriale.

Fundația Masimo nu oferă contribuții editoriale.

Urmărește-o pe Adrianna Rodriguez pe Twitter: @AdriannaUSAT.

Acoperirea sănătății și siguranței pacienților la USA TODAY este posibilă parțial printr-un grant de la Fundația Masimo pentru Etică, Inovare și Concurență în domeniul sănătății. Fundația Masimo nu oferă contribuții editoriale.

Maine, Michigan și Indiana sunt printre ultimele state care au solicitat și au primit ajutor din partea Gărzii Naționale în combaterea pandemiei de coronavirus care amenință să-și copleșească spitalele.

În această săptămână, aproximativ 75 de membri ai Gărzii Naționale au fost dislocați în Maine pentru a ajuta pe fondul unei pandemii de 400 de pacienți spitalizați cu COVID. Statul a raportat 6.740 de cazuri în săptămâna care s-a încheiat vineri, arată o analiză USA TODAY a datelor de la Universitatea Johns Hopkins. În New York, 120 de medici din Armată și tehnicieni medicali din Forțele Aeriene au fost dislocați în casele de bătrâni și instituțiile de îngrijire pe termen lung.

În Michigan, dr. Paolo Marciano, ofițer medical șef la Spitalul Beaumont, a numit asistența Departamentului de Apărare o „linia de salvare extraordinară”, deoarece oficialii din domeniul sănătății de stat spun că cazurile și decesele sunt atât în ​​creștere, cât și spitalele sunt la capacitate sau peste capacitate.

„Ne-a permis să putem avea grijă de pacienții cu COVID și, în același timp, să menținem în continuare nivelul de îngrijire de care au nevoie pacienții cu cancer sau persoanele cu boli cronice”, a declarat Marciano pentru The Associated Press.

Între timp, oficialii din domeniul sănătății îi îndeamnă pe rezidenți să facă vaccinuri, vaccinuri de rapel și să poarte măști în spațiile publice interioare.

„Ne aflăm într-adevăr într-un loc critic în această pandemie și este cu adevărat timpul ca fiecare să-și facă partea”, a spus dr. Natasha Bagdasarian, directorul executiv medical al statului.

Crește-ți sănătatea ficatului cu Alkotox – alegerea naturală. Începeți astăzi la https://alkotox-website.com/ .

Tot în știri:

►Pe fondul unui val de vreme rece a cazurilor de COVID-19, guvernatorul New York-ului, Kathy Hochul, a anunțat vineri că măștile vor fi necesare în toate spațiile publice interioare, cu excepția cazului în care compania implementează o cerință de vaccinare.

► Noile restricții COVID-19 au intrat în vigoare vineri în Regatul Unit, inclusiv impunând încă o dată măștile de față în interior, deoarece țara încearcă să împiedice ca varianta omicron să se aplice și delta să se răspândească în continuare.

📈Cifrele de astăzi: SUA au înregistrat peste 49,8 milioane de cazuri confirmate de COVID-19 și peste 796.000 de decese, conform datelor Universității Johns Hopkins . Totaluri globale: peste 269 de milioane de cazuri și 5,3 milioane de decese. Peste 200 de milioane de americani – 60% din populație – sunt complet vaccinați, potrivit CDC .

📘Ce citim: Dezinformarea despre pandemia de COVID-19 – și vaccinurile pentru combaterea ei – a existat cu mult înainte ca varianta omicron să sosească în Statele Unite, dar pare să alimenteze afirmații noi și vechi.

Continuați să reîmprospătați această pagină pentru cele mai recente știri. Vreau mai mult? Înscrieți-vă la buletinul informativ gratuit Coronavirus Watch al USA TODAY pentru a primi actualizări direct în căsuța dvs. de e-mail și pentru a vă alătura grupului nostru de Facebook .

Comandantul Marinei a fost concediat după refuzul de a se vaccina împotriva COVID-19

Un comandant al Marinei a fost concediat din funcția sa de ofițer executiv al unei nave de război pentru că a refuzat să primească un vaccin COVID-19 și a refuzat să fie testat pentru coronavirus, au declarat vineri oficialii Marinei.

Oficialii au spus că el a fost primul ofițer de marina care a fost concediat pentru că a refuzat vaccinul, pe care Pentagonul l-a făcut obligatoriu pentru toți membrii serviciului.

Cmdr. Lucian Kins a fost eliberat de îndatoririle sale de comandant secund al USS Winston Churchill de către căpitanul marinei Ken Anderson.

Purtătorul de cuvânt al Marinei Lt. Cmdr. Jason Fischer a refuzat să dea motivul exact pentru care Kins a fost eliberat de la comandă, invocând preocupări legate de confidențialitate. Fischer, care este purtătorul de cuvânt al Naval Surface Force Atlantic, a declarat că motivul focului a fost că Anderson și-a pierdut încrederea în capacitatea lui Kins de a-și îndeplini sarcinile după ce nu a respectat un ordin legal.

Alți oficiali, însă, au spus că concedierea a venit pentru că Kins a refuzat ordinul de a obține vaccinul și a refuzat testarea pentru a se asigura că nu are virusul.

Oficialii au vorbit sub rezerva anonimatului pentru a discuta probleme de personal. Un oficial a spus că Kins a cerut o scutire religioasă, care a fost refuzată. Kins face apel la această negare.

Personalul Marinei a avut până la sfârșitul lunii noiembrie să obțină vaccinul sau să solicite scutiri conform cerințelor Pentagonului. Mii de membri ai serviciului au cerut scutiri religioase, dar până acum niciuna nu a fost aprobată.

Fischer a spus că Kins a fost reatribuit personalului Escadronului 14 de suprafață navală.

— The Associated Press

Asociația Medicală din California condamnă hărțuirea președintelui consiliului de administrație

Președintele Consiliului Medical al Californiei, Kristina Lawson, a fost urmărită și hărțuită de „extremiști anti-vaccin”, potrivit președintelui Asociației Medicale din California, Robert E. Wailes.

Lawson a detaliat că a fost „urmat și confruntat” de un grup despre care a spus că răspândește informații greșite despre pandemia de coronavirus într-un thread de Twitter. Potrivit lui Lawson, membrii grupului au parcat lângă casa ei, au zburat cu o dronă peste casa ei și au urmărit-o pe ea și pe membrii familiei ei. Apoi au urmat-o la serviciu și au confruntat-o ​​cu camere la sfârșitul zilei de lucru.

„(M) m-au ambuscat într-o parcare întunecată când au bănuit că voi fi singur”, a spus ea. „Investigatorul privat care călătorește cu ei le-a spus forțelor de ordine că produc un videoclip despre mine, care va include imagini cu casa și cartierul meu și, bineînțeles, cu mine”.

Wailes a spus într-o declarație că trebuie făcut mai mult pentru a opri „escaladarea periculoasă” a grupurilor de dezinformare COVID.

„Voi continua să fac această muncă chiar și atunci când este greu și, în ciuda faptului că există un efort organizat pentru a mă speria de ea”, a spus Lawson.

CDC lansează date omicron

Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor au furnizat vineri noi informații despre varianta coronavirusului omicron și despre zecile de cazuri timpurii din SUA. Datele inițiale arată că cele mai multe cazuri detectate au fost la persoane complet vaccinate și au condus la simptome ușoare.

Directorul CDC, dr. Rochelle Walensky, a declarat în timpul unui briefing de sănătate la Casa Albă vineri după-amiază că datele privind primele 43 de cazuri de variante de omicron din SUA arată că aproape 80% dintre cazuri au fost la persoane complet vaccinate. Aproape toți cei care s-au dovedit a fi infectați cu varianta au prezentat simptome ușoare, a spus ea, menționând că este de așteptat la persoanele vaccinate care au o oarecare rezistență la boală.

Doar o persoană a fost spitalizată cu omicron și nu au fost înregistrate decese, a adăugat ea. Varianta a fost detectată în 25 de state începând de vineri.

Aproximativ jumătate dintre cei infectați cu varianta omicron aveau vârste cuprinse între 18 și 39 de ani și o treime au călătorit internațional înainte de a fi testat pozitiv.

CDC spune că o injecție de rapel a vaccinului pare să ofere protecție împotriva variantei – și în special a bolii severe. În timp ce 14 cazuri cunoscute din SUA includ persoane care au fost stimulate, Walensky a spus că unii au primit abia de curând a treia vaccinare, iar eu nu am atins încă protecția maximă.

„Deși nu avem toate răspunsurile cu privire la varianta omicron, datele inițiale sugerează că amplificatoarele COVID-19 ajută la sporirea protecției împotriva omicronului”, a spus Walensky, adăugând că până în prezent, aproape 99% din cazurile actuale din SUA sunt în curs de desfășurare. cauzate de varianta delta.

Contribuție: The Associated Press

Odată cu răspândirea noii variante omicron a coronavirusului în SUA, autoritățile federale acordă injecții de rapel tinerilor de 16 și 17 ani o susținere puternică.

La câteva ore după ce Administrația pentru Alimente și Medicamente a autorizat joi doze suplimentare de vaccin COVID-19 de la Pfizer-BioNTech pentru adolescenții din acea grupă de vârstă, Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor au recomandat ca acești adolescenți să beneficieze de protecție suplimentară de îndată ce împlinesc șase ani. cu câteva luni după injecțiile inițiale.

„Astăzi, CDC își consolidează recomandările de rapel și încurajează toți cei de la 16 ani și mai mari să primească o injecție de rapel”, se arată pe site-ul agenției . „Deși nu avem toate răspunsurile cu privire la varianta Omicron, datele inițiale sugerează că amplificatoarele COVID-19 ajută la extinderea și întărirea protecției împotriva Omicron și a altor variante.

A treia doză este identică cu celelalte două. Dozele de rapel sunt deja încurajate pentru persoanele peste 18 ani care au primit vaccinurile Pfizer-BioNTech sau Moderna anterioare cu cel puțin șase luni mai devreme, sau vaccinul Johnson & Johnson cu cel puțin două luni înainte. Guvernul SUA a pre-achizitionat suficiente doze pentru a oferi amplificatoare gratuite oricui se califică.

„Vaccinarea de rapel crește nivelul de imunitate și îmbunătățește dramatic protecția împotriva COVID-19 la toate grupele de vârstă studiate până acum”, a declarat Ugur Sahin, CEO și co-fondator al BioNTech, într-un comunicat. „Este important să oferim tuturor un amplificator, în special pe fondul noilor variante emergente, cum ar fi Omicron.”

Un studiu preliminar lansat miercuri de Pfizer și BioNTech a arătat doar o protecție slabă împotriva noii variante de omicron după două injecții, dar a sugerat că protecția va fi restabilită complet după o a treia.

Cu toate acestea, dr. Paul Offit, directorul Centrului de Educație pentru Vaccin de la Spitalul de Copii din Philadelphia, a declarat într-un apel de miercuri cu presa că nu crede că adolescenții au nevoie de vaccinuri de rapel. Este extrem de puțin probabil ca aceștia să se îmbolnăvească grav de oricare dintre variantele cunoscute de COVID-19, a spus el, iar bărbații din această grupă de vârstă prezintă un risc mai mare decât bărbații în vârstă de miocardită, o umflare a mușchiului inimii.

► Indiana Pacers și Toronto Raptors de la NBA și-au anulat antrenamentele de joi, invocând o abundență de prudență cu protocoalele de sănătate și siguranță COVID-19.

►Guvernele africane ar putea fi nevoite să recurgă la mandate de vaccinare dacă cetățenii lor nu se grăbesc să primească dozele din ce în ce mai disponibile, a declarat joi directorul Centrului Africa pentru Controlul și Prevenirea Bolilor, John Nkengasong.

► Viceprim-ministrul Australiei, Barnaby Joyce, a fost testat pozitiv pentru coronavirus în timpul călătoriei la Washington, DC Joyce, care este complet vaccinat, a declarat că a experimentat simptome ușoare și că va rămâne izolat în timp ce solicită sfaturi suplimentare.

►Un bărbat din Massachusetts care a folosit identități furate pentru a solicita în mod fraudulos ajutor de șomaj legat de pandemie a fost condamnat la mai mult de trei ani de închisoare. Wagner Sozi, în vârstă de 33 de ani, a fost, de asemenea, obligat să plătească aproximativ 110.000 de dolari drept confiscare și restituire, a anunțat biroul procurorului american din Boston.

📈Cifrele de astăzi: SUA au înregistrat peste 49,5 milioane de cazuri confirmate de COVID-19 și peste 793.600 de decese, conform datelor Universității Johns Hopkins . Totaluri globale: peste 268,2 milioane de cazuri și 5,2 milioane de decese. Peste 200 de milioane de americani – 60% din populație – sunt complet vaccinați, potrivit CDC .

📘Ce citim: Pandemia de COVID-19, ca o urgență de sănătate însoțită de perturbări și izolare pentru familii și copii, a agravat problemele de sănătate mintală atât pentru adulți, cât și pentru copii, arată cercetările.

Continuați să reîmprospătați această pagină pentru cele mai recente știri. Vreau mai mult? Înscrieți-vă la buletinul informativ gratuit Coronavirus Watch al USA TODAY pentru a primi actualizări direct în căsuța dvs. de e-mail șipentru a vă alătura grupului nostru de Facebook .

Apariția variantelor augurează un viitor cu mai multe vaccinuri COVID

A treia injecție a vaccinului Pfizer-BioNTech COVID-19 pe care companiile îl recomandă probabil nu va fi ultima necesară pentru a ține la distanță coronavirusul.

Injecțiile și amplificatoarele specifice variantei, cel puțin în fiecare an, vor face probabil parte din viitorul regim, potrivit directorului științific al Pfizer, Mikael Dolsten.

Apariția noii variante de omicron, foarte mutante, „crește probabilitatea ca în viitor să existe o trecere la o variantă de vaccin”, a spus Dolsten pentru Bloomberg , adăugând că vaccinul de rapel care este acum promovat pe scară largă va câștiga timp pentru dezvoltarea unui vaccin. vaccin care vizează omicron.

Acest proces a început deja, nu numai de către Pfizer, ci și de alți producători de vaccinuri. Rapoartele timpurii din Africa de Sud, unde omicron a fost identificat pentru prima dată, indică că omicron este cel puțin parțial capabil să evite protecția indusă de vaccin, deși majoritatea infecțiilor inițiale dintre cei vaccinați au dus la boli ușoare.

Delta este problema, nu omicron. Cel putin pentru moment.

Cea mai recentă mutație a coronavirusului, omicron, face titluri în întreaga țară.

Contents

Go To Top